Zwangerschapscursus
 
Zwangerschapsyoga

Ervaringen van cursisten:

Jennifer (30), moeder van Lowen
"In eerste instantie was ik niet van plan om een zwangerschapscursus te doen, de zinnen 'ik denk dat het niks voor mij is', 'daar ben ik te nuchter voor' sprak ik regelmatig uit.
Tot het moment dat Joëlle mij vertelde wat haar cursus inhield! Het sprak me toch wel erg aan en heb mezelf toen ingeschreven voor haar cursus. 
Je krijgt eerlijke informatie over de keuzes die je hebt als zwangere vrouw, ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en verschillende yoga houdingen. 
Helaas kon ik de cursus niet helemaal afmaken, omdat mijn zoontje bedacht 2 maanden eerder geboren te worden. Ik heb daarom maar aan 3 van de 7 lessen kunnen deelnemen, maar wat heb ik veel aan die drie lessen gehad!
Ik heb alles kunnen toepassen tijdens mijn (vrij heftige) bevalling en was enorm blij dat ik voorbereid was op hoe ik rustig en ontspannen kon blijven door de ademhalingstechnieken die ik van Joëlle heb geleerd. 
Wat heb ik vaak aan de lessen gedacht tijdens de bevalling en wist precies wat ik moest doen! Dit heeft mij ENORM geholpen en ik raad het iedereen aan om jezelf, je kleine en je partner deze cursus te gunnen!
"


Fleur (24), moeder van Charlie
"‘Joëlle bereidt je op een leuke en ontspannen manier voor op de bevalling en de kraamperiode ’
Lang heb ik tijdens mijn zwangerschap getwijfeld of ik een zwangerschapscursus zou gaan doen. Tot dat ‘ontspannen zwanger’ de cursus van Joëlle op mijn pad kwam. Ik ging er heel erg open in, maar na de eerste les was ik al helemaal overtuigd ‘Dit is zo fijn!!’. Een momentje voor jou en je baby in je buik, want het is zo bijzonder. Even heel bewust stilstaan bij de zwangerschap en iedere les is er ook de ruimte hierover te kletsen met andere zwangeren. Joëlle zorgt voor een open, ontspannen en relaxte sfeer tijdens de lessen, vertelt veel over de bevalling en de periode daarna. Ze weet je helemaal mee te nemen in de weg hiernaartoe.
Ook de verschillende houdingen die kunnen helpen om de weeën op te kunnen vangen en belangrijke ademhalingstechnieken hebben we veel geoefend tijdens de lessen, zodat we deze steeds meer eigen hebben kunnen maken.
Mijn bevalling ging erg snel en was daardoor vrij intens maar door de juiste ademhalingstechnieken toe te passen kwam ik hier redelijk goed doorheen. Volledig in mijn bubbel, waar Joëlle tijdens de lessen flink op gehamerd heeft, ‘Ga je bubbel in en blijf hierin’. Zo kan je je volledig focussen op de bevalling. Dit heeft mij zo geholpen.. ik was volledig in mijn eigen wereld, mijn eigen bubbel.
Joëlle zorgt ervoor dat je met vertrouwen je bevalling in gaat, dat je na iedere les helemaal zen en ontspannen naar huis gaat.
Duizendmaal dank Joëlle!"